top of page
BLIJ!

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

“De samenwerking met Lisette tijdens ons project van de Rescue Room was optimaal. Een project wat nog nooit is gedaan in zeer korte termijnplanning. Lisette blinkt uit in het houden van overzicht over het project maar ook in het identificeren van de belangrijke stakeholders in het project en ze in de juiste verhouding te betrekken en begeleiden.”

Joost Rietveld

Too Good To Go

Femke Maurits 

The Punchy Pack

“Met veel plezier en met geweldige resultaten werken wij samen met Lisette. Haar aanpak is doelgericht, overzichtelijk, en met een brede lach. Wij krijgen spontaan meer energie wanneer Lisette aanschuift. Haar verhelderende blik en aanpakkers-mentaliteit geeft een boost aan ieder project. We kijken er naar uit onze samenwerking nog lang voort te zetten en samen te genieten van de impactvolle en duurzame campagnes en evenementen

die we creëren.”

“De afgelopen jaren hebben wij met regelmaat samengewerkt met Lisette. Deze samenwerking hebben wij altijd als zeer prettig ervaren. Ze weet waar ze het over heeft en houdt de touwtjes strak voor een vlekkeloos resultaat. Lisette zelf is zeer creatief als het aankomt op het bedenken van concepten, hier geniet ze ook zichtbaar van. Het duurzame karakter van details in het concept (inzet van bijvoorbeeld elektrische taxi’s, geen plastic flesjes, fair chain producten etc.) sluit ook goed aan bij onze visie op ondernemen. Een fijne partner voor nog vele jaren!”

Cleo Zumpolle

Games4Groups

Rianne Duine

BP

“Mede dankzij haar eerdere werkervaring in de evenementenbranche heeft zij strakke controle over de oplevering van al haar projecten, waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Zij is enthousiast en creatief bij de ontwikkeling van maatschappelijke evenementen en campagnes, waarbij gericht gekeken wordt naar projecten die goed aansluiten/passen bij het bedrijf waar ze mee werkt. Daarnaast is Lisette een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Zij is open, communicatief sterk en levert wat zij toezegt binnen de gestelde planning. Dit maakt haar tot betrouwbare partij

om mee samen te werken.”

creatief strateeg Lisette Wegman
ideeen-bedenker Lisette Wegman
conceptontwikkelaar Lisette Wegman

Manon de Leth 

SBB Bouwbedrijf

“Ontzettend leuk concept.

En precies wat we miste.

De eenheid, de verbinding

met SBB (wie we zijn en

wat we willen)".

“Concept leuk!!!!

Heel leuk Lisette, Ik denk dat dit heel goed kan gaan werken.".

Brigitte Ketelaars 

RIVM 

Greg Williams 

Van Oord / Ocean Health

“Very proud of the first Ocean Health Meet-up event that was hosted online yesterday afternoon!

We have received some great feedback and a Big thank you again.

Enjoyed working with you".

“Ik heb al veel leuke reacties van collega’s gehad op dit concept. Voor mij was het ook weer een fantastische dag en geslaagd evenement. Bedankt voor al jullie hulp!”

Evert van der Horst

BP

Steven de Heer  

Lieven de Key

"Degene die ik over het concept en

evenement spreek, zijn enthousiast.

Dat is een compliment voor ons allen

als organisatie. Daar wil ik jullie

zeer voor bedanken!"

Hwie-Bing Kwee

DGI

“Professioneel gedaan, ook de kosten afwikkeling en feedback. Ik ga jullie recommanderen bij diegenen waar ik dat kan.”

Henk Jansen

Eurest

“Namens ons hele team wil ik jullie bedanken voor het leuke en leerzame team-uitje afgelopen zaterdag. Iedereen vond het ontzettend leuk en een bijzondere ervaring”

Priscilla Tomasoa

Redevco

“Graag bedank ik je hartelijk voor je persoonlijke begeleiding gedurende onze team dag. Ik denk dat het een zeer geslaagde dag was. We hebben positieve reacties ontvangen en de activiteiten in het concept zijn zeker zeer gewaardeerd!”

Imen Laroussi

ABN AMRO

“We krijgen hele positieve reacties! Top, dankzij jullie! Het was een leuke en succesvolle samenwerking! Om jullie te bedanken ontvangen jullie van Bas een uitnodiging om te lunchen op dinsdag 18 maart. Leuk om het zo af te ronden en nog even na te kletsen!”

Sabine van Dam

BeeTalented

“De keuze om Lisette als partner te kiezen, is met name omdat ik het volste vertrouwen heb in Lisette. Ze weet van een creatief concept een haalbare en realistische productie te maken, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat en ze goed luistert naar de wensen van de opdrachtgever. Tevens is ze duidelijk, concreet en, door haar vele ervaringen als projectmanager, een partner die de rust en helicopterview behoudt. Daarnaast maakt zij gebruik van een professioneel netwerk aan leveranciers, waardoor de concepten naar een hoog niveau worden getild. Lisette zelf is eerlijk, discreet en open. Eigenschappen die het prettig maken om met haar samen te werken.”

Sabine Krummel-

Mihajlovic

Stryker

"Great feedback yesterday at closing”

Sanne IJlstra

Events in Business

De klant vond het een erg leuke activiteit. Wat je zelf ook al aangaf was dit een fijne activiteit om te doen na 2 dagen lang meetings. Samenwerking hebben wij als fijn ervaren. Konden makkelijk schakelen ook indien we snel antwoord nodig hadden.”

escape room Lisette Wegman
duurzaam event Lisette Wegman
ideeen-bedenker lisette wegman
duurzaam concept lisette wegman
lisette wegman conceptontwikkelaar evenementen
personeels evenement Lisette Wegman
bottom of page