WIE BEN IK 

Ik ben Creatief, Daadkrachtig, Enthousiast, Inventief, Leergierig, Ondernemend, Postief Kritisch, Sociaal en Veerkrachtig.

Ik word blij van Amsterdam, Chocolade, Extreme hitte, Fietsen, Frank, Jesper, Kanoën, Phileine, Reizen, Skien, Sushi, Uit eten gaan, Varen en Yoga.

Mijn onderscheidende vermogen ligt op het gebied van creativiteit, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. 

HOE HET OOIT BEGON

Na mijn studie Vrijetijdsmanagement aan de NHTV Breda en mijn eerste baan bij Amsterdam RAI ben ik gaan werken als eventmanager bij eventbureau Dechesne & Boertje. Hier heb ik geleerd hoe ik evenementen moet organiseren en met opdrachtgevers moet samenwerken. Ik heb hier bijzondere evenementen mogen organiseren van 20 tot 5000 gasten met top collega's in een mooi bedrijf. Ik heb mooie herinneringen aan deze tijd.

Na 5 jaar en honderden bedrijfsevenementen te hebben georganiseerd dacht ik: ‘wat doen we hier, waar gaat dit over’? Waarom niet én je doelgroep informeren, enthousiasmeren of motiveren én werken aan een betere wereld. Dat moet toch kunnen! Zo ontstond het idee om verantwoorde evenementen te bedenken en te organiseren. Op deze manier kan je én genieten én de wereld verbeteren! Mijn verantwoord eventbureau - Bureau WElle - was in 2012 een feit. 

10 jaar heb ik impactvolle, duurzame en maatschappelijk betrokken evenementen mogen bedenken, ontwikkelen en organiseren. Als kleinschalig evenementenbureau, maar groots in impact heb ik mijn droom gerealiseerd.

ideeën-bedenker Lisette Wegman
conceptontwikkelaar evenementen Lisette Wegman
EN NU....

In 2020 kwam daar de Corona-crisis om de hoek kijken. Tijd voor een nieuw concept, passend bij de tijd: the Green Escape. The Green Escape is een online escape room en een live escape room experience. The Green Escape gaat over de Sustainable Development Goals.

Dit concept en de online variant heb ik in 2020 bedacht en ontwikkeld. Ik heb er financiering, middels Crowdfunding, voor binnen gehaald, vervolgens het concept geproduceerd en heb het product in de markt gezet, en met succes! Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk de impressie van the Green Escape op www.thegreenescape.nl

In 2022 was het tijd voor reflectie en dat betekende afscheid nemen van mijn eventbureau Bureau WElle. Tijd om een nieuwe stap te zetten zodat ik kan doen waar ik op dit moment echt blij van word:

werken als creatief strateeg, campagnemaker, creative consultant of conceptontwikkelaar.

Door mijn creativiteit wil ik mensen inspireren en aanzetten tot verandering. 

duurzame concepten Lisette Wegman