top of page
WIE BEN IK 

Ik ben Creatief, Daadkrachtig, Enthousiast, Inventief, Leergierig, Ondernemend, Postief Kritisch, Sociaal en Veerkrachtig.

Ik word blij van Amsterdam, Chocolade, Extreme hitte, Fietsen, Frank, Jesper, Kanoën, Phileine, Reizen, Skien, Sushi, Uit eten gaan, Varen en Yoga.

Mijn onderscheidende vermogen ligt op het gebied van ondernemerschap, creativiteit, conceptontwikkeling, duurzaamheid en incentive- en eventmanagement.

HOE HET OOIT BEGON

Na mijn studie Vrijetijdsmanagement aan de NHTV Breda en mijn eerste baan bij Amsterdam RAI ben ik gaan werken als eventmanager bij eventbureau Dechesne & Boertje. Hier heb ik geleerd hoe ik evenementen en incentives moet organiseren en met opdrachtgevers moet samenwerken. Ik heb hier bijzondere evenementen en incentives mogen organiseren van 20 tot 5000 gasten met top collega's in een mooi bedrijf. Ik heb mooie herinneringen aan deze tijd.

Na 5 jaar en honderden bedrijfsevenementen te hebben georganiseerd dacht ik: ‘wat doen we hier, waar gaat dit over’? Waarom niet én je doelgroep informeren, enthousiasmeren of motiveren én werken aan een betere wereld. Dat moet toch kunnen! Zo ontstond het idee om verantwoorde evenementen te bedenken en te organiseren. Op deze manier kan je én genieten én de wereld verbeteren! Mijn verantwoord eventbureau - Bureau WElle - was in 2012 een feit. 

10 jaar heb ik impactvolle, duurzame en maatschappelijk betrokken evenementen en incentives mogen bedenken, ontwikkelen en organiseren. Als kleinschalig bureau, maar groots in impact heb ik mijn droom gerealiseerd.

ideeën-bedenker Lisette Wegman
conceptontwikkelaar evenementen Lisette Wegman
EN NU....

In 2020 kwam daar de Corona-crisis om de hoek kijken. Tijd voor een nieuw concept: the Green Escape.

The Green Escape is een escape room experience over de Sustainable Development Goals.

Dit concept en de uitwerking van de game heb ik in 2020 bedacht en ontwikkeld. Ik heb er financiering, middels Crowdfunding, voor binnen gehaald, het concept geproduceerd en in de markt gezet, en met succes! Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk de impressie van the Green Escape op www.thegreenescape.nl

In 2022 was het tijd voor reflectie en dat betekende afscheid nemen van mijn eventbureau Bureau WElle.

In 2023 is het tijd om een nieuwe stap te zetten zodat ik kan doen waar ik op dit moment echt blij van word.

duurzame concepten Lisette Wegman
bottom of page